Bettina Ulsø

Mor til tre børn, der alle tre er næsten voksne. Jeg blev færdiguddannet som Rudolf Steiner pædagog her i sommeren 2017, og er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvilket jeg også arbejdede som i 14 år, inden jeg i en del år valgte at være hjemme hos mine børn, da min mand fik et job med en hel del rejseaktivitet. Da det var tid til at starte op på arbejde igen, kunne jeg mærke at det var tid til at skifte spor, og skæbnens uransagelige veje førte mig til Rudolf Steiner Børnehaveseminariet i Charlottenlund, hvor jeg har haft tre helt fantastiske år, og nu fået et arbejde, der giver den store glæde, at kunne være med til at give børn en god og tryg hverdag fuld af nærvær, glæde og omsorg. Ved siden af Småbørnshaven arbejder jeg også som selvstændig konsulent for en privat virksomhed, der hjælper og støtter op omkring udsatte børn, unge og deres forældre, samt er i gang med en treårig uddannelse til kunstterapeut.

Jane Cerchiaro

Mor til 3 børn som nu er voksne. Jeg blev færdiguddannet som Rudolf Steiner pædagog i 1991. Efter et års tid i en pædagogstilling, besluttede jeg mig for, at oprette en kommunal dagpleje i eget hjem. Denne dagpleje havde jeg dog kun i små 2 år, da min mand Franco og jeg da, besluttede os for at opstarte en Italiensk cafe, som er cafe Divino i Espergærde. Gennem de næste 8 år, var jeg fuldtids beskæftiget her. I 2001 startede jeg så igen en lille dagpleje: "Skovlyst" som jeg sammen med 2 andre pædagoger havde gennem 15 år. Dette samarbejde ophørte, da min familie og jeg, besluttede os for, at udleve en drøm vi havde om at bo en tid i Italien. Arbejdet med det helt lille barn fra 0-3, har altid haft min særlige interesse, så da vi flyttede ind der hvor vi bor idag, blev der så igen mulighed for at åbne vores nuværende lille dagpleje: "Småbørnshaven" 

Mia Busekist

Mor til et barn som nu er voksen. Jeg blev færdiguddannet som Rudolf Steiner pædagog i 1991. Jeg har altid haft en interesse for børn med særlige behov. Har gennem flere år arbejdet med udviklingshæmmede og har selv haft plejebørn med forskellige udviklingsforstyrrelser. I 2007 tog jeg videreuddannelse på Marjatta indenfor specialpædagogik. Fra 2001 - 2016 har jeg sammen med Kirsten Dannevang ledet Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk. Jeg har undervist på Rudolf Steiner seminariet i børnebetragtninger, forældresamarbejde, årstidsfester samt almen pædagogik.

Om at blive til liv

"Antroposofien må blive til liv i mennesket og ikke stivne ved at være en lære. Men til liv kan kun det blive, som stadig påvirkes af livet."

- Rudolf Steiner